IPnett Arbor Elite Partner DDoS
Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

BURLINGTON, MASSACHUSETTS (26. juni 2014) – Arbor Networks, Inc., ledande leverantör av DDoS-lösningar och lösningar för skydd mot avancerade it-attacker för företag och tjänsteleverantörer, meddelade i dag att IPnett har blivit Arbor Elite-partner.

DDoS-lösningar och skydd mot avancerad hot

”IPnett har under flera år arbetat med Arbor på den Nordiska marknaden, och de har imponerat på oss både med sina DDoS-lösningar och lösningar för skydd mot avancerade hot samt människorna bakom dem. Våra kunder är med rätta oroliga för DDoS, skadliga program och riktade attacker mot deras nätverk. Med Arbor kan vi erbjuda beprövade lösningar som backas upp av säkerhetsforskning och support i världsklass. Det har varit en givande relation för alla parter och vi ser fram emot att fördjupa relationen med Arbor”, säger Lars Glarborg, VD för IPnett Sverige.

Relationer med ledande företag i hela Norden

“IPnett är en långvarig samarbetspartner i Norden som har byggt upp viktiga relationer med ledande företag i hela Norden”, säger Jeremy Nicholls, Arbor Networks globala vice vd för kanalförsäljning och allianser. ”De har visat prov på både sin kompetens och beprövade framgångar med Arbors lösningar, samt bidragit med strategiskt värde till våra gemensamma kunder under årens lopp. Det gläder oss verkligen att utse dem till Elite Partner i Arbors Advantage Partner Program och vi ser fram emot ett fortsatt samarbete under tiden vi hjälper organisationer i hela Norden med att bekämpa den ständigt föränderliga cyberhotvärlden.”

Arbors lösningsportfölj Pravail®

Arbor har lösningar som särskilt tillgodoser behoven hos företag, tjänsteleverantörer, datacenter och molnoperatörer − och som alla finns tillgängliga via kanalen. Arbors Pravail®-lösningar levererar förståelse av säkerhetshot,, intelligent säkerhetsinformation samt analys och incidenthantering som företags- och myndighetsnät behöver för att upptäcka, motverka och analysera interna och externa hot vilket hjälper till att skydda nätverket, varumärket och verksamheten.

Plattformen Peakflow®

Denna plattform är utformad för tjänsteleverantörer och globala företag: plattformen Peakflow® är branschens ledande nätverksövergripande infrastruktursäkerhet och trafikövervakningsplattform, som levererar oöverträffat DDoS-skydd, värdefull kunskap om programadministration och trafikteknik samt en plattform för drift- och underhållstjänster inom området säkerhet.