IPnett
Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Juniper Networks har tildelt IPnett prisen for Technical Innovation Partner of the Year. Prisen er en anerkjennelse av IPnetts innsats for å levere skreddersydde løsninger som er tilpasset kundebehov i ulike bransjer og markeder.

Systemintegrator leverer kommunikasjons-, sikkerhets- og nettverksløsninger i Norden

IPnett blir med prisen anerkjent for sin evne til å bygge innovative løsninger basert på Juniper Networks teknologi.

– Vi er veldig stolte over denne anerkjennelsen. Vi har vært elitepartner for Juniper Networks i over et tiår. Vi har utviklet og levert avanserte løsninger til sluttbrukerne med deres teknologi. Prisen er et stolt øyeblikk for oss sier konsernsjef Mikael Schütt i IPnett.

IPnett er en systemintegrator som leverer kommunikasjons-, sikkerhets- og nettverksløsninger for store og mellomstore bedrifter i hele Norden.

– Vi har alltid omfavnet ny teknologi og innovasjon, og vi forsøker alltid å hjelpe våre kunder med å skape nye forretningsmuligheter. Juniper-plattformen og vårt tette samarbeid Juniper Networks er et fantastisk utgangspunkt for innovasjon, fortsetter Schütt.

Innovative løsninger

IPnett har investert stort I særlig to nye, innovative løsninger: IPnett SHIELD for offshore-næringen og Metro Activate for tjenestetilbyder.

IPnett SHIELD er utviklet for å møte olje- og gassnæringens sikkerhetsbehov og krav om compliance. Kombinasjonen av IPnetts ekspertise og Junipers løsninger har gitt en markedsledende løsning.

IPnett METRO ACTIVATE er en løsning for å kombinere produkter, tjenester og best practice for å øke lønnsomheten i nettverk i byene.  Trafikken i nettverkene kan bli styrt mer effektivt, noe som øker levetiden til eksisterende nettverk. Resultatet er smartere trafikkstyring og høyere lønnsomhet for nettverksoperatørene/tjenestetilbyderne.

Junipers JunOS operativsystem var helt sentralt for å bygge disse systemene.

– JunOS’ veldesignede åpne struktur gir oss nok fleksibilitet til å skreddersy løsninger for kunden. IPnett har god erfaring med JunOS som utgangspunkt for vellykket systemintegrasjon. Vi ser fram til nærmest ubegrensede muligheter som ligger foran oss, avslutter Mikael Schütt, konsernsjef i IPnett.

For mer informasjon, kontakt:

Marius Brekke, administrerende direktør IPnett Norge

Mobile: +47 926 51 400, E-mail: marius.brekke@ipnett.com

Om IPnett

IPnett er en ledende leverandør av kommunikasjons- nettverk og sikkerhetsløsninger i Norden. Med et langsiktig engasjement og et genuint interesse for kundens forretningsmål, muliggjør IPnett gevinster gjennom innovative kommunikasjonsløsninger. IPnett er et nordisk IT selskap som ble etablert i Sandvika, Norge i 1999. I dag har IPnett 110 ansatte og kontorer i Oslo, Stockholm, Lund og København.