IPnett Arbor Elite Partner DDoS
Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

OSLO / BURLINGTON, MA. (Juni 26, 2014) – Arbor Networks, Inc., en ledende leverandør av sikkerhetsløsninger mot DDoS og avanserte trusler mot virksomhets- og tjenesteleverandør nettverk, annonserer i dag at IPnett har blitt en Arbor Elite Partner.

Arbor’s sikkerhetsløsninger mot DDoS og avanserte trusler

“IPnett har lenge vært en kjent og etablert partner i den nordiske regionen, og har bygd opp gode kundeforhold med ledende virksomheter på tvers av de nordiske landene,” sier Jeremy Nicholls, Arbor Networks’ globale Vice President for kanalsalg og allianser. “De har levert ekspertise og dokumentert gode leveranser og løsninger basert på teknologi fra Arbor. Vi er meget glade for å gjøre IPnett til Elite Partner i Arbors Fordelsprogram for Partnere. Vi ser frem til å fortsette samarbeidet med å hjelpe selskaper i de nordiske landene i kampen mot cyberangrep,” forklarer han.

Sikkerhetsløsninger i verdensklasse

“IPnett har samarbeidet med Arbor i flere år i den nordiske region, og vi har vært imponert over Arbor’s sikkerhetsløsninger,” sier sier Mikael Schütt, CEO hos IPnett Group. “Våre kunder har uttrykt bekymring både for DDoS såvel som malware og målrettede angrep mot deres nettverk. Gjennom vårt samarbeid med Arbor kan vi tilby ledende sikkerhetsløsninger som bygger på teknologi av verdensklasse. Det har vært et givende samarbeid for alle parter, og vil gleder oss til å videreutvikle forholdet med Arbor,” avslutter Schütt.