IPnett Arbor Elite Partner DDoS
Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

KØBENHAVN / BURLINGTON, MA. (Juni 26, 2014) – Arbor Networks, Inc., en førende leverandør af beskyttelsesløsninger mod DDos og avancerede trusler til virksomheds- og tjenesteleverandørnetværk, annoncerede i dag, at IPnett er blevet en Arbor Elitepartner. Dette afspejler styrken af deres forhold på det nordiske marked.

Beskyttelsesløsninger mod DDoS og avancerede trusler

“IPnett har arbejdet med Arbor i flere år i den nordiske region, og vi har været imponeret over deres beskyttelsesløsninger til både DDoS og avancerede trusler og også af folkene bag dem. Vores kunder er med rette bekymrede for DDoS såvel som malware og målrettede angreb mod deres netværk. Med Arbor kan vi tilbyde afprøvede løsninger, der er understøttede af sikkerhedsforskning og support i verdensklasse. Det har været et givtigt samarbejde for alle parter, og vi glæder os til at videreudvikle forholdet med Arbor,” sagde Mikael Schütt, som er øverste administrerende direktør hos IPnett Group.

“IPnett har længe været kendt som en partner i den nordiske region og har opbygget gode forhold med førende virksomheder på tværs af de nordiske lande,” sagde Jeremy Nicholls, Arbor Networks’ globale vicepræsident for kanalsalg og alliancer. “De har demonstreret deres ekspertise og en dokumenteret succes med løsninger fra Arbor, hvilket har givet utroligt stor værdi til vores kunder i løbet af årene. Vi er meget tilfredse med at gøre dem til Elitepartner i Arbors Fordelsprogram for Partnere. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med at hjælpe organisationer overalt i de nordiske lande i kampen mod cyberlandskabets hastigt udviklende trusler.”

Arbors løsningsportefølje Pravail®

Arbor tilbyder løsninger, som specifikt retter sig mod behovene hos virksomheder, serviceudbydere, datacentre og cloud-operatører – og alle er tilgængelige gennem kanalen. Løsninger fra Arbors Pravail® giver situationel årvågenhed, sikkerhedsefterretninger og kapaciteter til respons på og undersøgelse af hændelser, som virksomheds- og regeringsnetværk skal bruge til at opdage, begrænse og analysere indre og ydre trusler, hvilket hjælper med at beskytte netværket, mærkenavnet og forretningen.

Platformen Peakflow®

Platformen Peakflow® er designet til serviceudbydere og globale virksomheder, og den er branchens førende platform med sikkerheds- og trafikovervågning af hele netværket. Den giver uovertruffen DDoS-beskyttelse, indsigt i programstyring og trafiktilrettelæggelse, som der kan handles ud fra, og en platform til at styre sikkerhedstjenester.