IPnett leverer kontaktsenter til Broadnet og Ventelo
Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

PRESSEMELDING 6. MAI 2014 – IPnett har inngått kontrakt med Ventelo og Broadnet om å levere kontaktsenter som en tjeneste. Det nye kontaktsenteret er en avansert og sofistikert løsning som integrerer tale, e-post, chat og sosiale medier.

Løsningen integrerer tale, e-post, chat og sosiale medier

Det nye kontaktsenteret er en avansert og sofistikert løsning som integrerer tale, e-post, chat og sosiale medier. Løsningen etableres hos IPnett som hoster, drifter og supporterer løsningen 24/7. Ventelo og Broadnet har inngått hver sin separate avtale noe som gir både fleksibilitet og forutsigbarhet i forhold til drift av løsningen.

«For oss var det viktig å finne en partner som kan levere dette som en tjeneste. Ved å plassere løsningen hos IPnett der spiss-kompetansen ligger, får vi frigjort tid og ressurser, og kan fokusere på det vi kan best. Samtidig oppnår vi økt forutsigbarhet på kostnadssiden gjennom en fast, avtalt månedspris. IPnett har vist at de forstår kundens behov godt i denne prosessen,» sier Thor Berg, innkjøpssjef i Ventelo.

Verdensledende teknologi

Kontaktsenterløsningen bygger på verdensledende teknologi fra Avaya. I 13 år på rad har denne løsningen oppnådd topplassering i Gartners Magic Quadrant for kontaktsentre. Løsningen er i bruk hos mange av topp 500 Fortune selskaper og skårer høyt på innovasjon og kundetilfredshet.

«Broadnet og Ventelo har valgt en avansert og sofistikert løsning som gir flere muligheter enn en standard kontaktsenterløsning. Begge selskapene har kundedialog i mange ulike kanaler døgnet rundt. Løsningen er dynamisk og kan prioritere henvendelser fra tale, e-post, chat og sosiale medier på en smart og effektiv måte,» forklarer Marius Brekke, administrerende direktør i IPnett.

Etterspurt tjeneste ved kjøp av kontaktsenter

Ved kjøp av kontaktsenter som en tjeneste vil kunden ha full fleksibilitet til å skalere opp eller ned løsningen etter behov. Dersom det er behov for flere lisenser, kan man enkelt bestille dette innenfor rammeavtalen. Tjenesten kan også utvides til å omfatte flere datterselskaper eller avdelinger.

«Vi ser en økende etterspørsel etter denne typen tjenester. Økt fleksibilitet kombinert med enklere drift og forutsigbare kostnader gjør denne typen avtaler attraktive – både for kunden og for oss,» avslutter Brekke.

Pressekontakt:

Marius Brekke, Administrerende Direktør, IPnett
Mob +47 926 51 400  –  Email:  marius.brekke@ipnett.com

—————————-

IPnett

er en nordisk systemintegratør med spisskompetanse innen kommunikasjons- og nettverksløsninger. Vi tilbyr ende-til-ende løsninger hvor vi designer, utvikler, drifter og supporterer løsningene 24/7. Våre løsninger bygger på teknologi fra globale, markedsledende partnere og vi integrerer løsninger på tvers av plattformer og teknologier. Vi har kunder innen en rekke bransjer, blant annet helse, media, finans, telekom, olje og gass, utdanning, transport og service providers. IPnett har 120 ansatte og kontorer i Oslo, Stockholm, Lund og København. For mer informasjon om IPnett – se 94573-www.web.tornado-node.net

Broadnet

er Norges ledende leverandør av fiberbasert datakommunikasjon til bedrifter, operatører og offentlig sektor. Broadnet eies av EQT – Nord-Europas ledende private equity-selskap. Vi er en nasjonal aktør som med vårt eget landsdekkende fibernett har suveren dekning til bedrifter i hele Norge. Vi kan dermed garantere maksimal sikkerhet og stabilitet hele veien til din bedrift. Vårt nett består av 35.000 kilometer med fiber som knytter sammen over 90 norske byer fra nord til sør. Vi investerer også tungt i fremtiden, og er i gang med en utbygging som vil gi fiber til enda flere norske bedrifter. Broadnet har lang erfaring som leverandør av datakommunikasjon. Blant våre kunder er alt fra småbedrifter med behov for enkel internettaksess, til store virksomheter med særlige krav til kapasitet og kvalitet i sitt nettverk, levert til lokasjoner både i Norge og internasjonalt. For mer informasjon om Broadnet – se: www.broadnet.no

Ventelo AS

er en av Norges ledende leverandører av komplette fasttelefoni- og mobiltelefoni-løsninger til privat næringsliv og offentlig sektor. Ventelo har hovedkontor i Kristiansand og regionskontorer i Oslo, Trondheim, Bergen, og Kristiansand. Ventelo har 170 ansatte og hadde driftsinntekter på rundt én milliard kroner i 2012. For mer informasjon om Ventelo – se www.ventelo.no