IPnett Security Solution Provider
Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

PRESSEMELDING – BURLINGTON, MA / OSLO – 18, desember 2013 – IPnett og Arbor Networks samarbeider om å levere markedsledende sikkerhetsløsninger innen DDoS. Sammen vil IPnett og Arbor levere skreddersydde løsninger som skal sikre selskaper mot alvorlige hacker angrep.

DDoS sikkerhetsløsninger som sikrer mot alvorlige hacker angrep

Interessen for DDoS løsninger er sterk i hele den nordiske regionen. Kundene har fått øynene opp for at denne typen problemer ikke forsvinner av seg selv,” sier Anders Carlberg, Key Account Manager i IPnett.

Forretningskritiske angrep

“Stadig flere selskaper driver forretningskritisk virksomhet via sine websider. Nettbaserte tjenester er en integrert del av selskapets strategi. Et angrep vil kunne få svært alvorlige konsekvenser. Det er naturlig at kundene søker de beste sikkerhetsløsningen for å kunne sikre sitt selskap. Sammen med Arbor kan vi nå tilby verdensledende løsninger mot DDoS angrep,” poengterer Carlberg.

“IPnett har sterke relasjoner med ledende nettverksoperatører i det nordiske markedet. De jobber tett med kundene hver dag og kjenner deres utfordringer og behov. En av de største utfordringene er DDoS angrep. Arbor vil bidra til at IPnett kan levere løsninger som allerede er i bruk i noen av verdens mest krevende nettverk. Arbor’s brede portefølje sammen med IPnett’s kompetanse, erfaring og kundebase er en sterk kombinasjon, “ sier Illi Lahteenmaa i Arbor Networks.

Markedsledene innen DDoS sikkerhetsløsninger

Arbor Networks kunder inkluderer verdens ledende Service Providere og mange de største enterprise networks som er i drift i dag. I følge en rapport fra Infonetics Research, “DDoS Prevention Appliance Market Outlook,” var Arbor Networks kåret til topp leverandør av DDoS sikkerhetsløsninger generelt, i tillegg til topp leverandør for markedssegmentene nettverksoperatører, mobiloperatører og bedrift.

Kontakt:

Marius Brekke, Administrerende direktør, IPnett Norge, e-mail: marius.brekke@ipnett.com, tel: +47 926 51 400