Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

IPnett udvider produktportefølgen og indgår samarbejde med EMC. Med EMC som en ny strategisk partner, kan IPnett nu tilbyde en bredere vifte af tjenester til sine kunder, især inden for datacenter løsninger.

Avancerede kommunikations- , netværks- og sikkerhedsløsninger

Vores strategi er i høj grad, at udvikle løsninger, der gør en forskel for vore kunder.Vi har specialiseret os i, at integrere teknologier og levere skræddersyede løsninger til vore kunder. EMC passer godt ind i vores filosofi om at arbejde innovativt med førende teknologiske partnere, udtaler Fredric Wallsten IPnett,  Forretning-sansvarlig inden for Netværk & Sikkerhed.

IPnett har specialiseret sig i, at levere avancerede kommunikations- , netværks- og sikkerhedsløsninger til store og mellemstore virksomheder i Norden. IPnett arbejder tæt sammen med førende producenter, hvilket gør EMC til det naturlige valg, som en ny strategisk IT-partner.

EMC er førende inden for deres felt, og de ​​ønsker at arbejde sammen med partnere, der kan levere løsninger , der tilfører kunden værdi. Dette skaber en masse spændende forretningsmuligheder, siger Fredric Wallsten, IPnett.

IPnetts dybe ekspertise på området passer EMC godt

Vi forsøger altid, at arbejde sammen med dedikerede og engagerede partnere , og dermed tage en fører position, når det gælder om at tilbyde kunderne komplette datacenterløsninger. IPnetts dybe ekspertise på området passer EMC godt. Et samarbejde vil hjælpe både EMC og IPnett med at udvikle og forbedre deres fælles forretninger. Udtaler Robert Ekström,  Adm. Direktør for EMC Sverige.

Kontakt

Fredric Wallsten , Forretningsansvarlig inden for Netværk & Sikkerhed i IPnett , telefon : +46 76-629 25 02 , e-mail : fredric.wallsten @ ipnett.com

Robert Ekström , Adm. direktør for EMC Sverige , Tlf : +46 70-530120 04 , email: robert.ekstrom @ emc.com

Jan Hesselberg, Marketing Manager EMC Sverige, telefon : + 46 258 20 71 , email: Jan.Hesselberg@emc.com

Om EMC

EMC bygger informationsinfrastrukturer og virtualisering , der hjælper mennesker og organisationer rundt om i verden til at frigøre kraften i deres digitale information. EMC ’s løsninger inden for, Information Management – data backup , storage , ”big data” , arkivering , sikkerhed, deduplikering , data federation og content management – hjælpe kunderne med at komme til det næste niveau af Information Management og levere it som en service som en del af sin rejse til skyen . Ønsker du mere information, så besøg www.emc.com .