Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

IPnett AS som er en ledende leverandør av kommunikasjons- og sikkerhetsløsninger har styrket satsingen ytterlige på kommunikasjonsløsninger til bedriftsmarkedet og offentlig sektor gjennom flere nyansettelser.

 

CHARLES FRANKLIN

Charles Franklin er ansatt som Avaya Sales Lead og vil være selskapets spydspiss på salg av Avaya løsninger. Han kommer fra stillingen som Managing Director i Avaya Norge hvor han hadde ansvaret for etablering av selskapet, salg og oppfølging av løsninger til store norske kunder som Hydro og Ventelo. Han hadde før dette ansvar for myndighetskontakt i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA).

 

JARLE OTTESTAD-TØMTE

Jarle Ottestad-Tømte er ansatt som Key Account Manager. Han skal jobbe med utvikling av kunderelasjoner og salg av løsninger til mellomstore og store virksomheter. Jarle har bred erfaring og kompetanse på løsningssalg, inkludert rådgivning, design, implementering og forvaltning av bl.a. serverløsninger, datalagring, backup, kommunikasjonsløsninger, telefoniløsninger. Jarle kommer fra en stilling som Key Account Manager hos UMOE IKT.

 

OLE–BJØRN AALTVEDT

Ole-Bjørn Aaltvedt er en av Europas dyktigste og mest erfarne konsulenter innen Avaya Contact-Center og Unified Communications. Han er ansatt som Senior Konsulent og vil ha ansvar for utvikling og implementering av nye løsninger. I tillegg skal han bistå innenfor salgsstøtte og design. Han kommer fra stillingen som Avaya løsningsspesialist i Relacom der han blant annet bistod Avaya Norge og Avaya EMEA med avanserte installasjoner i Europa og Asia. Ole-Bjørn har 14 års erfaring med Avayas telefoniløsninger med fokus på call- og contact-center løsninger.

 

GEIR PEDERSEN

Geir Pedersen er ansatt som Senior Konsulent med hovedansvar på Avaya Enterprise og Avaya CS1000 produkter (tidligere Nortel). Han har jobbet med Avaya CS1000 plattformen siden 1998 og har erfaring fra store kundeprosjekter hos blant annet Gjensidige og AHUS. Geir kommer fra tilsvarende stilling i UMOE IKT og har tidligere vært ansatt i Telenor.

 

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:

Jan Søgaard

Adm.direktør, IPnett AS

jan.sogaard@ipnett.no

Telefon 90 10 87 27

 

Om IPnett AS:

IPnett er en ledende leverandør av kommunikasjons- og sikkerhetsløsninger. Selskapet designer, utvikler og leverer infrastruktur-, telefoni og sikkerhetsløsninger til næringsliv og offentlige organisasjoner i Norden. Selskapet ble etablert i 1999, og har i dag over 100 ansatte i Norge, Sverige og Danmark. IPnett er lokalisert i Oslo, Stavanger, Stockholm og København. Helt siden oppstart har selskapet levert en sterk økonomisk vekst.