IPnett Security Solution
Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

PRESSE MEDDELESE – DDoS-hackere får svære vilkår efter Nianet har investeret i IPnetts DDoS løsning. Nianet, leverer fibernet til bl.a. Politiet, SKAT, Forsvaret samt en række store virksomheder.

DDoS-angreb er et voksende problem

Netværkshacking er et voksende problem og en stor trussel for stadig flere virksomheder og offentlige myndigheder. Det seneste år har både Nem-ID, Kommunernes Landsforening og Zoologisk Have været ofre for angreb. Hackermetoden kaldes DDoS-angreb, hvor hackere sender store mængder datatrafik mod en hjemmeside, som medfører totalt nedbrud eller manglende funktionalitet på hjemmesiden. Webbutikker, informationsplatforme og offentlige digitale ydelser er således udsat for en kritisk trussel mod deres virke.

– Aftalen med Nianet blåstempler IPnetts DDoS løsning. Det er dog samtidig et kraftigt signal om, at slutbrugeren forventer en effektiv beskyttelse mod DDoS-angreb, som kan have store konsekvenser for virksomheder og drift af offentlige service. Vi er stolte af at IPnetts løsning imødekommer den sikkerhedsudfordring, udtaler Lars Glarborg, adm. direktør for IPnett Danmark.

IPnetts teknologi er et sikkerhedssystem for Nianet

Nianet har det største og hurtigst voksende fibernet i Danmark og er anerkendt for effektiv og sikker datakommunikation. Derfor vælges Nianet som leverandører af store virksomheder og offentlige myndigheder, herunder bl.a. Politiet, SKAT, Forsvaret, Vestas samt FLSmidth.

IPnetts teknologi vil fungere som en dobbelt sikring, da den både er et sikkerhedssystem for Nianets interne datakommunikation, men også vil være en serviceydelse for Nianets kunder decentralt.

– Vores kunder efterspørger sikre dataløsninger og derfor er det essentielt for os, at vi fortsætter med at være på forkant med efterspørgslen og den teknologiske udvikling. Med IPnetts markedsledende løsning kan vi møde kundens individuelle behov og udvikle datasikkerheden yderligere, forklare Rasmus Helmich, adm. direktør i Nianet.

Fakta om DDoS-angreb

DDoS-angreb  står for Distributed Denial of Service og er et angreb, der bevidst overloader webservere med datatrafik med det formål at nedlægge websitet. IPnetts løsning bygger på den førende DDoS-teknologi fra Arbor Networks. Ifølge Arbor Networks Worldwide Infrastructure Security Report 2014 er DDoS-angreb både den største operationelle trussel samt største bekymring for virksomheder. IPnett er anerkendt for at levere skræddersyede dataløsninger baseret på optimering af standardkomponenter og prisvindende teknologi.

DDoS-beskyttelse

Aftalen om DDoS-beskyttelse er suppleret af leverance af routere og switche til Nianets datacenter. Samlet set understreger aftalerne IPnetts markedsledende kompetence som systemintegrator inden for kommunikations-, sikkerheds- og netværksløsninger.