IPnett
Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Juniper Networks har utsett IPnett till årets tekniska innovationspartner. IPnett belönas för sitt engagemang att leverera skräddarsydda lösningar som på ett innovativt och effektivt sätt bemöter kundernas utmaningar inom olika branscher och marknader.

Innovativa lösningar baserade på teknik från Juniper

IPnett blir erkända för deras förmåga att skapa innovativa lösningar baserade på teknik från Juniper.

– Vi har alltid anammat ny teknik och innovationer och vi letar alltid efter sätt som hjälper våra kunder att få sina verksamheter att växa. Junipers tekniska plattform i kombination med nära partnerskap med Juniper Networks skapar en bra grund för innovationer, fortsätter Schütt.

IPnett SHIELD för offshore och Ipnett Metro Activate för tjänsteleverantörer

IPnett har gjort en stor investering i speciellt två innovativa lösningar: IPnett SHIELD för offshore-industrin och IPnett METRO ACTIVATE för tjänsteleverantörer.

SHIELD utvecklades för att lösa oljeindustrins säkerhetskrav och regleringar. Genom kombinationen IPnett expertis och  lösning från Juniper Networks, har SHIELD blivit en marknadsledande lösning. Teknologin anpassas nu för andra marknadsområde med höga krav på säkerhet i åtkomstkontrollsystem.

METRO ACTIVATE är en tjänsteaktiveringslösning för att kombinera produkter, tjänster och bästa praxis för att öka lönsamheten i t ex stadsnät. Trafiken i näten kan hanteras mer effektivt och livslängden på befintliga nätverk kan förlängas. Resultatet är smartare hantering av trafik och högre lönsamhet för tjänsteleverantören.

Junipers operativsystem Junos

Junipers operativsystem Junos var central för att uppnå dessa innovationer.

” – Junos® OS’ väldesignade, öppna struktur tillåter tillräcklig flexibilitet för att bygga skräddarsydda lösningar för våra kunder. IPnett har stor erfarenhet med  Junos® OS som utgångspunkt för systemintegration och ser fram emot framtida möjligheter som det kan skapa”, säger Mikael Schütt, VD på IPnett.

För mer information:

Fredric Wallsten, Business Area Manager Network & Security

Mobil: +46 766-292502, E-mail: fredric.wallsten@ipnett.com