Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Juniper har signert en endelig avtale om å kjøpe Trapeze Networks, et ledende selskap innen trådløse lokalnett (WLAN) systemer og programvare. WLAN-infrastruktur vil dermed bli en viktig del av Juniper portefølje og bidra til selskapets ambisøse vekstplaner innen bedriftsmarkedet.

Med Trapez får Juniper ikke bare tilgang til ledende teknologi, men også et sterkt team med dyp bransjekunnskap og kompetanse innen et marked som er ventet å vokse til mer enn $ 3.400.000.000 innen 2014.

I følge Juniper gir oppkjøpet betydelige konkurransefortrinn:
• Trapeze utfyller Junipers eksisterende produkter og kompetanse
• En viktig komponent i selskapets campus strategi og en kritisk faktor for Junipers ambisjon om å levere ende-til-ende kablet og trådløs infrastruktur for svitsjing (I en Gartner Group undersøkelse av leverandørpreferanser, kjøper mer enn 60% sine WLAN-løsninger fra samme leverandører som av kablet LAN. I omtrent halvparten tilfellene inngikk trådløst og kablet nett i en og samme beslutningsprosess.)
• Oppkjøpet vil gjøre WLAN-infrastruktur en viktig del av Junipers portefølje og bidra til å akselerere selskapets vekst i bedriftsmarkedet