Juniper Networks MetaFabric Architecture
Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Juniper Networks presenterer en ny generasjon datasenter løsninger med en unik åpen arkitektur som sikrer at nettverket deres kan tillpasses til alle utfordringene det utsettes for. MetaFabric byggs på standardiserte protokoller og lar dere bryte syklusen med forstyrrende oppgraderinger en gang for alle.

Informasjon om Juniper Networks MetaFabric™

Uendelig tilpasningsdyktig – MetaFabric er en unikt åpen arkitektur som sikrer at nettverket deres kan tilpasses til alle utfordringene det utsettes for. MetaFabric er bygget på standardiserte protokoller og lar dere bryte syklusen med forstyrrende oppgraderinger en gang for alle.

Sømløs skalerbarhet

Juniper er den eneste leverandøren med en full portefølje av fysiske og virtuelle nettverksløsninger som skaleres etter deres behov. MetaFabric løsningene gir nøyaktig den skalerbarheten dere trenger for å møte variasjoner i behovet.

Overlegen intelligens

MetaFabric leverer nettverk med høy IQ som gir dere enestående synbarhet i dataene deres. De holder dem sikre med samtidig beskyttelse og hjelper dere å ta godt informerte beslutninger for virksomheten.

Demo av Juniper Networks datasenter-løsning

Se en presentasjonsvideo av Juniper Networks MetaFabric datasenter-løsning:

Juniper Networks’ datasenter løsning

Les mer om Juniper Networks’ datasenter løsning med unik åpen arkitektur på deres hjemmeside http://www.juniper.net/us/en/solutions/metafabric/