Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
PRESSEMELDING – Oslo, 20. september 2013 – IPnett utvider sin portefølje og inngår samarbeid med EMC. Med EMC som ny strategisk partner kan IPnett tilby et bredere spekter av tjenester for sine kunder, spesielt innen datasenterløsninger.

-Vår strategi handler i stor grad om å utvikle løsninger som gjør en forskjell for våre kunder. Vi har spisskompetanse på å integrere teknologier og å levere skreddersydde, komplekse løsninger som ikke kan kjøpes som hyllevare, sier Fredric Wallsten, forretningsansvarlig for nettverk og sikkerhet i IPnett.

– EMC passer godt inn i vår filosofi når det gjelder å jobbe innovativt med ledende teknologipartnere, fortsetter Wallsten.

Spennende muligheter IPnett har spesialisert seg på å levere avanserte kommunikasjons-, nettverks- og sikkerhetsløsninger til store og mellomstore selskaper i Norden. IPnett jobber tett med flere markedsledende teknologiselskap.  EMC er et naturlig valg som stemmer overens med IPnetts vekststrategi.

-EMC er ledende på sitt fagfelt og de ønsker å jobbe med partnere som kan pakketere løsninger som gir merverdi. Dette skaper spennende forretningsmuligheter, forklarer Wallsten.

En utvalgt partner EMC jobber på sin side dedikert med utvalgte partnere med spisskompetanse løsningsområdene.

-Vi strever alltid etter å jobbe dedikert og engasjert med partnere. På den måten kan vi ta en ledende posisjon innen datasenterløsninger. IPnetts kompetanse på området passer oss svært godt. Vårt samarbeid vil foredle og videreutvikle begge selskapenes løsninger, sier Robert Ekström, Regional Country Manager Nordics & Baltics.

Kontakt

Fredric Wallsten, forretningsansvarlig nettverk & sikkerhet IPnett, telefon: +46 76-629 25 02, e-post:fredric.wallsten@ipnett.com

Robert Ekström, Administrerende Direktør EMC Sverige, telefon: +46 70-530 120 04, e-post: robert.ekstrom@emc.com

Jan Hesselberg, Marketing Manager EMC, telefon: +46 70-258 20 71, e-post: Jan.Hesselberg@emc.com

 
Om EMC
EMC bygger informations- og virtualiseringsinfrastrukturer som hjelper mennesker og organisasjoner rundt om i verden å frigjøre kraften i sin digitale informasjon. EMC’s tilbud innen informasjonshåndtering – sikkerhetskopiering, lagring, «big data», arkivering, sikkerhet, deduplisering og innholdshåndering – hjelper våre kunder til neste nivå av informasjonshåndtering og levere IT som tjeneste som en reise til målet. Mer informasjon: www.emc.com.

– See more at: http://ipnett.no/presse/2013/09/20/ipnett-og-emc-inngr-partnerskap/#sthash.PiG4q7Mb.dpuf