Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Fredrik Björk

Senior Consultant

Fredrik kommer närmast från Fiberdata. Han är utbildad Civilingenjör med inriktning på industriell ekonomi vid Luleå tekniska högskola. Han har arbetat länge i branschen och har erfarenhet både från arbete på universitet och på Stadsnät-Energibolag. Förutom sina kunskaper inom nätverk (TCP/IP-Ethernet) så finns Fredriks specialistområden inom Radioteknik, DOCSIS, CMTS:er och kabel-TV.

På IPnett kommer Fredrik att arbeta som konsult inom nätverk.  Han kommer att ha södra Sverige som sin bas men kommer att arbeta med uppdrag som är geografiskt spridna över hela landet. ¨IPnett har en strategi och ett fokus som tilltalar mig så det känns riktigt roligt att få bli en del av IPnett teamet¨, säger Fredrik.

Fredrik är 45 år och bor i Halmstad tillsammans med sin fru Annelie och fyra barn i åldrarna 2 till 11 år. Familjen bor i en villa från 1962, som enligt mäklaren som sålde huset till dem har ¨stor potential¨. Fredrik hoppas att de i dagsläget åtminstone har renoverat sig till halva den potentialen… Med 4 barn och ett hus så hinns det inte med så mycket övriga intressen, men ¨det är alltid kul med lite elektronik, lite snickeri och lite bilmeckeri, och självklart datorer i alla dess former¨.