IPnett nytt kontor
Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Som ett led i vår satsning med lokal närvaro etablerar vi oss även i södra Sverige där vi strategiskt öppnar kontor i innovationsområdet Ideon Gateway.

Nytt kontor i Ideon Gateway

Det är viktigt för oss på IPnett att vår nya framtidssatsning och etablering i Öresundsregionen andas utveckling och innovation. Ideon Gateway och Lund var därför ett självklart val för oss på IPnett. Den geografiska positioneringen ökar närheten till våra kunder i regionen, samt förbättrar nätverkande till andra företag.

IPnetts etablering innebär att vi får en lokal närvaro till våra kunder i regionen, både när det gäller service och support, men också när det gäller sälj och marknad. Ideon Science Park och i dess omgivning finns det största företagsklustret i Lund. Här har du också närhet till universitet, ESS och Max IV och till den stora life science-satsningen i Astra Zenecas före detta anläggning.

IPnett har genom sin kundrelation med Sunet arbetat med kommunikationslösningar till regionens universitet och högskolor. Nya affärer med Lunds Universitet och Max 4 laboratoriet har ytterligare stärkt dessa kundrelationer.

Ideon Gateway

Det är lätt att ta sig till Ideon Gateway. Och därifrån. Regionens utvecklade infrastruktur ger korta restider. Köpenhamns flygplats, Kastrup, ligger på mindre än en timmes avstånd med bil eller tåg. Du kör till Hamburg på fyra timmar och flyger till London på två.

Ideon Gateway området med Ideon Science Park är både Sveriges och en av Europas mest framgångsrika mötesplatser för visionärer, entreprenörer och riskkapital. Här har flera världsledande spetsföretag inom mobiltelefoni, IT, Life Science och Cleantech börjat sin resa. Idag består Ideon Gateway av 120.000 kvadratmeter kontorsyta och här verkar drygt 330 företag med cirka 2.500 anställda. Ideon Gateway drivs av Ikano Kontor, Wihlborgs Fastigheter AB, Lunds universitet och Lunds kommun.

VDn för Ideon Gateway, Hans Möller, berättar från vår invigning, ”IPnett är ett “klockrent företag” för Ideon Gateway”. I den här miljön kommer IPnett att verka och tillsammans med kunder och partners i regionen utveckla nya innovativa kommunikationslösningar idag och för framtiden. Klicka här för mer information om Ideon Gateway.