Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

IPnett har tecknat partneravtal med Aastra Telecom vilket innebär att IPnett är en av endast 5 direktköpande partners som har möjlighet att leverera produkter och tjänster i Sverige.

Aastra Telecom är med sitt förvärv av Ericsson Enterprise marknadsledande i Sverige på företagskommunikation. Aastra, som grundades 1983, har sitt säte i Ontario, Kanada, och har under åren vuxit både organiskt och genom förvärv till att bli en ledande aktör på marknaden för företagskommunikation.

Parallellt med detta avtal har IPnett blivit tilldelade uppgradering, service och support av Jokkmokks Kommuns lösning av Aastra MX-ONE. Kommunen är en av flertalet Aastrakunder som valt IPnett som partner under 2013. ”Vår spetskompetens inom hela kommunikationsområdet gör oss idag till en unik aktör inom UC området i Sverige. Vi kan tillsammans med våra partners erbjuda ett nytt spännande alternativ till traditionella aktörer” säger Peter Agild, Head of business area UC.

Aastra Telekoms VD, Claes Kolare säger, ”IPnetts profil som operatörsoberoende systemintegratör och vilja att utveckla och kundanpassa kommunikationslösningar i Sverige, Norge och Danmark, gör dem till ett fantastiskt komplement till våra övriga partners. Vi gläds åt samarbetet med IPnett som nu är en av våra direktköpande partners”.

 

För mer information:

Peter Agild, Business Area Manager, IPnett AB E-mail: peter.agild@ipnett.com, tel: +46 766 29 25 22